Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Mit tudnak a 100% elektromos kisbuszaink?

Jelenleg nagy változás megy végbe a globális mobilitás piacán. Lecserélésre kerülnek azok a belsőégésű járművek amik évtizedekig kiszolgáltak bennünket.

A váltástól való félelem a ragaszkodás mellett a megbízhatóságban is keresendő. Ámbár be kell látnunk, hogy a jelenlegi tendencia már nem tartható, ezért tudnunk kell kompromisszumot kötni - amíg van rá lehetőségünk.
Az olasz Esagono Energia cég is erre az útra lépett, megtervezve és gyártva olyan járműveket, melyek az elektromosság jegyében megfelelnek a momentán legszigorúbb előírásoknak.

A márka egyik büszkesége a találóan elnevezett Geco elektromos kisbusz.

A nevét a szinte láthatatlan, zavartalan és mozgékony tulajdonságai ihlették. Az M1 kategóriába tartozó gép zöld rendszámmal kerül forgalomba, ami jelzi a teljes karbonsemleges üzemelést. Füst és zajmentes tömegközlekedést nyújt egy élhetőbb közlekedési kultúra kialakítása érdekében. Olyan helyekre tervezték, amik hagyományos társának már kihívást jelentenének a méretből vagy meghajtásból fakadóan. A szűk utcák, történelmi negyedek, parkoló zónák megközelítése minden autós rémálma, azonban a Geco könnyen elboldogul a keskeny utakon is, tökéletes alternatívát biztosít a személyszállítás számára.Nézzük a legfontosabb tulajdonságait!

Mérete a valódi gekkós beolvadást tükrözi a maga 4000 X 1200 X 2270 mm-ével. A csomagok, poggyászok elhelyezésére 1,25 m3 terület áll rendelkezésre.

A kisbusz előnyére írható a vezetési élmény, ami a stabil 100% elektromos kialakításnak köszönhető. Dinamikus gyorsulása, a nagy karosszéria ellenére is érezhető és mindezt károsanyag kibocsátása nélkül teszi. A jármű sofőrkabinja a kényelmi szempontok mellett számos hasznos és modern funkciót hordoz magába. A fejlett fedélzeti elektronika optimalizálja az energiafogyasztást és megkönnyíti a megfelelő vezetési szokások kialakítását. A hatótávra sem lehet panasz, ugyanis a teljes töltés 180 km-t kínál fel, ami a városközpontúságához mérten bőven elég.

Az elektromos autóbusz könnyedén alakítható, bővíthető, felszerelhető. Legyen szó akár kerekesszék rámpáról, biztonsági kapaszkodókról. Következésképpen a szolgáltatás igényeihez mérten személyre szabható. A felelősségteljes hozzáállást mi sem mutatja jobban, mint az alvázra szánt 10 év garancia. Ráadásul a járművet működtető lítium-ion akkumulátorra 5 év szavatosság is jár!

A technológiának köszönhetően a működtetési költségek redukálódtak, pozitív hatást gyakorolva a megtakarításokra.

Mikor és miért érdemes a Geco elektromos kisbusz mellett dönteni?

  • Ha maximális garanciára, megbízhatóságra vágyunk.
  • Ha fontos szempont a kényelmes beszállás, utazás.
  • Ha konkrétan személyszállításra alkalmaznánk, akár szűkebb belvárosi vagy zárt pályájú közlekedésre (pl: gyártelep, fesztivál, állomás).
  • Ha szeretnénk spórolva egy korszerű konstrukciót ami még a környezetünkre sem káros.

 

További információért keresse fel munkatársainkat:

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 20 392 0493

 

Royalkert  “Zölden minden jobb”