Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Ezt tudják a Tenax 100% elektromos kommunális gépei

A környezetszennyezés hatására napjainkban egyre nagyobb figyelmet igényel a környezettudatos életmódra való törekvés. Fontos, hogy nemcsak magánemberként tudunk tenni Földünk védelméért, hanem a mindennapi munkánk során is.

A Tenax az első olyan gyártó a világon, amely kizárólag 100%-ban elektromos kommunális gépek gyártásával foglalkozik. Első elektromos utcaseprő modelljük 2003-ban került bemutatásra. Az évek során folyamatosan fejlesztették magukat és rengeteg tapasztalatra tettek szert, így nem véletlen, hogy mára világvezetők az elektromos kommunális gépek körében.

Kommunális gépeik legfőbb jellemzője, hogy környezetkímélő módon, minimális zajterhelés mellett végzik munkájukat. Továbbá, a Tenax gépek az eltárolt elektromos energiát 90%-os hatékonysággal alakítják mozgási energiává, ezáltal roppant gazdaságos az üzemeltetésük.

 

MaxWind

A Tenax MaxWind típusú, 100% elektromos utcaseprő gép ideális megoldása lehet a környezettudatos, alacsony zajkibocsátású és kis fenntartási költségű járművet kereső települési, illetve intézményi fenntartóknak, üzemeltető vállalkozásoknak. A gép kiválóan alkalmas többek között közterületek, gyalogjárdák, parkok, parkolók, nagyobb létesítmények, csarnokok takarítására, illetve olyan helyekre, ahová a nagytestű, hangos és szennyező takarítógépekkel nem lehet bejutni.MaxWind Hydro

A Tenax MaxWind Hydro, a MaxWind széria közterületi, vizes takarításra alkalmas verziója. Felépítésében, jellegében egyezik a MaxWind seprőgéppel, de kefék helyett, nagynyomású útburkolat (vízszintes cső, fúvófejekkel)- és kézi mosóval rendelkezik. Víztartálya a megfelelő vegyszeres oldattal feltöltve, a fertőtlenítőszeres lemosás lehetőségét is kínálja, így a COVID-19 elleni fertőtlenítésre is tökéletes eszköz.SmartWind

A Tenax SmartWind kategóriájában egyedülálló, 100%-ban elektromos seprőgép, amely kiválóan használható közutakon, gyalogjárdákon, parkokban, közterületeken, csarnokokban. A gép a hulladéktartályát 1,5 méter magasan is ki tudja üríteni. Kormányzása elektronikusan, joystick segítségével történik, ami különösen jó manőverezhetőséget és ergonómiát biztosít. A gép gazdaságos és sokrétű használatot tesz lehetővé, a ráülős megoldások között, a létező legkompaktabb méretben. Károsanyag kibocsátása zéró és a zajterhelése is a megszokott szintnek csupán a 40%-a.
Kivitele lehet teljesen nyitott, félig nyitott, illetve zárt kabinos.Electra 1.0

A 92%-ban újrahasznosítható anyagokból gyártott TENAX Electra 1.0 típusú, 100%-ban elektromos (hidraulika elemet sem tartalmaz) utcaseprő gép ideális járműje lehet környezettudatos, alacsony zajkibocsátású és kis fenntartási költségű járművet kereső önkormányzatoknak, létesítményfenntartóknak. Kompakt méreteinek, kis fordulókörének köszönhetően könnyedén elboldogul gyalogjárdákon, parkokban, szűk, nehezen manőverezhető területeken. A gép az összegyűjtött szemetet praktikusan, közvetlenül DIN szabvány kukában gyűjti.Electra 2.0 NEO

Az ELECTRA NEO 2.0 az első és máig egyetlen, 100%-ban elektromos, teljesértékű utcai seprő- és takarítógép. Letisztult vonalak, ergonomikus belső, kiemelkedő teljesítmény, minimális zajkibocsátás és kompakt méretek jellemzik. Mindez kiválóan alkalmassá teszi sűrűn lakott települések, városközpontok, turisztikailag frekventált területek, gyalogjárdák, kerékpárutak stb. tisztántartására, illetve minden olyan helyen, ahol a nagy, hangos és kellemetlen szagú munkagépeket nem lehet gazdaságosan kihasználni, illetve ahol a környezet megkívánja a csendes, nem szennyező munkavégzést. Okos és biztonságos. 48V-os tápellátása nem fenyeget áramütés veszéllyel és a karbantartási, szervizelési munkákhoz sem igényel speciális képesítést.

Az Electra NEO 2020 évi fejlesztése a megfelelő opciós kiegészítőkkel lehetővé teszi a nagy nyomású közúti vizes takarítást is.Electra 2.0 HYDRO

A TENAX Electra 2.0 HYDRO a világ első és egyetlen, 100%-ban elektromos utcamosó gépe. Harmónia és nagyfokú ergonómia jellemzi, köszönhetően kiemelkedő, a nagy dízelautókat megszégyenítő teljesítményének, csendességének és kompakt méreteinek. Kiválóan alkalmas forgalmas városközpontok, gyalogos övezetek, sétálóutcák, nehezen közlekedhető, forgalomtól elzárt területek útburkolatainak nagynyomású mosására. Okos és biztonságos. 48V-os tápellátása nem fenyeget áramütés veszéllyel és a karbantartási, szervizelési munkákhoz sem igényel speciális képesítést.

15 literes fertőtlenítőanyag tartályával, vírusölő lemosásokat is el lehet vele végezni, ami a COVID-19 mentesítés hatékony eszközévé teszi a gépet.