Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Az elektromos kisbuszok előnyei

Történelmi településeink belvárosi területein fontos kellő figyelmet fordítani a szén-monoxid kibocsátás és a zajterhelés csökkentésére. Egy-egy látványosság rengeteg turistát vonz, amivel csupán annyi a gond, hogy sok esetben az emberek autóval közelítik meg ezeket a helyeket. A káros anyagok hatására pedig romlik az épületek állapota.

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott kisbuszokat az olasz Esagono Energia cég tervezi és gyártja. Csakis elektromos haszonjárművekkel foglalkoznak, és évről évre próbálnak minél fenntarthatóbb és környezetkímélőbb járműveket a piacra dobni.

Az elektromos kisbuszok egyedülálló módon nyújtanak megoldást a személyszállításra, olyan helyeken és helyzetekben, ahol a hagyományos közösségi közlekedés nem megoldható. Legyen szó belvárosról, történelmi helyszínről, forgalomtól elzárt területről, ipari parkról, vagy akár nagy területen elhelyezkedő rendezvényről.

Legfőbb jellemzője, hogy kompakt méretének köszönhetően rendkívül könnyedén közlekedik szűk helyeken.

Miért célszerű elektromos kisbuszt vásárolni hagyományos társa helyett?

 

 

 

Zéró károsanyag kibocsátás

Használata során nem bocsát ki szén-dioxidot, tehát nem szennyezi a környezetet, sőt véd a hagyományos járművek okozta vibrációtól. Ilyen például a nagyobb tengelyterhelés, a kipufogó füst és a zajterhelés. Tökéletes “zöld” megoldás a városok számára.

Biztos megtakarítás

Benzinnel működő társaihoz képest sokkal költséghatékonyabb. Üzemidejét tekintve, adott akkumulátorfajta használata mellett egy feltöltésre jutó hatótáv 180 km.

Európai érvényességű típusigazolvány

Forgalmazott elektromos kisbuszaink M1 jármű kategóriába tartoznak és európai érvényességű típus igazolvánnyal rendelkeznek, ami szigorú minőségi, teljesítményi és biztonsági standardot jelent. Továbbá a járművet zöld rendszámmal helyezzük forgalomba.

Újfajta vezetési élmény

Csendes működés mellett a direkt hajtásnak köszönhetően dinamikusan gyorsul. Emellett páratlan vezetési élményt nyújt.

Jó manőverezhetőség

Szélessége 1,2 méter, ezért még a legszűkebb utcákban is könnyedén elfér. Nagy teljesítménye miatt, a különböző útakadályok nem jelentenek számára problémát. Sebessége legfeljebb 40 km/h, így biztonságosan közlekedik gyalogosoknak fenntartott területeken.

Fedélzeti elektronika

A beépített fedélzeti elektronika optimalizálja az energiafogyasztást és segíti a vezetőt a megfelelő vezetési szokás kialakításában.

Mozgássérült személyek szállítása

Belső kialakítása és egyedi kiegészítői biztosítják, hogy mozgásukban gátolt személyek is utazzanak rajta. A jármű lehetővé teszi, hogy az utas kerekesszékkel együtt, vagy anélkül utazzon. Utóbbinál a csomagrekeszbe kerül az összecsukott szék.

 

 

 

Kényelmes minden korosztály számára

Az utastér belmagassága több mint 2 méter, így egy felnőtt is kényelmesen elfér. Emellett a jármű kialakítása miatt az idős emberek is könnyedén be tudnak szállni. Biztonsági funkcióinak köszönhetően, a családok számára is megfelelő választás lehet.

 

Ha jobban megismerné a Royal-Kert Kft. által forgalmazott Geco és Grifo elektromos kisbuszokat, keressen minket bizalommal!

További tartalmakért kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra!