Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Az elektromos kommunális takarítógép előnye

Napjainkban a környezetvédelem egyre nagyobb szerepet tölt be életünkben. Több száz év alatt temérdek mennyiségű károsodást okoztunk Földünknek, ezért törekednünk kell a környezettudatosabb és zöldebb életmódra az élet minden területén.

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott kommunális takarítógépeket a Tenax cég gyártja. Ők az elsők a világon, akik 100%-ban elektromos utcaseprő és járdatisztító gépeket gyártanak. Töretlen sikerük 2003 óta tart, ugyanis ekkor mutatták be az első elektromos utcaseprőgép modelljüket. Az évek során folyamatosan fejlesztették magukat és rengeteg tapasztalatra tettek szert. Nem véletlen, hogy mára világvezetők az elektromos seprőgép gyártók körében.

Kommunális gépeik legfőbb jellemzője, hogy környezetkímélő módon és minimális zajjal végzik a munkájukat. Ráadásul az eltárolt elektromos energiát 90% hatékonysággal átalakítják mozgási energiává, ezáltal roppant gazdaságos a fenntartásuk.

Miért ésszerű elektromos kommunális takarítógépet vásárolni, dízelüzemű társa helyett?

 

 

Költséghatékonyabb

Alacsonyabb működési és karbantartási költségének köszönhetően, rövid időn belül megtérül a befektetés. Hagyományos változatához képest, karbantartása csupán 30% és üzemanyagköltsége 10% ráfordítással jár.

Minimális zajkibocsátás

Működése szinte egyáltalán nem jár zajjal, így tökéletes megoldást nyújt olyan helyeken, ahol a környezet megkívánja a csendes munkavégzést. Üzemelhet kora reggel és késő este is anélkül, hogy bárki nyugalmát zavarná.

Üzemidő

Az akkumulátor lehetővé teszi a 6-8 órás folyamatos munkavégzést, ezért lendületesebbé és eredményesebbé válhat a munka.

Okos és biztonságos

Nem fenyegeti áramütés a vezetőt, mert tápellátása csupán 48V-os, ráadásul a karbantartási munkákat bárki elvégezheti, hiszel nem igényel szakképesítést. Kezelése rendkívül egyszerű, mert kormányzása elektronikusan, joystick segítségével történik. Így a munkavégzés lényegében leegyszerűsödik.

 

 

Harmónia és nagyfokú ergonómia

Nagy dízelautók teljesítményét szégyeníti meg, kompakt méretei és csendessége ellenére. Kialakításának és felépítésének köszönhetően jó manőverezhetőség jellemzi.

100%-ban elektromos

Működése során nem bocsát ki káros anyagokat. Sőt, még energia-visszanyelő fékrendszerrel is rendelkezik.  Ámde a tisztítási feladatokat ugyanolyan eredményesen végzi el, mint dízelüzemű társai.

 

Ha jobban megismerné a Royal-Kert Kft. által forgalmazott 100% elektromos Tenax kommunális takarítógépeket, keressen minket bizalommal!

További tartalmakért kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra!