Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Tudnivalók az elektromos kishaszonjárművekről

Az áru- és személyszállítás terén drasztikus változásra lenne szükség ahhoz, hogy Európa hosszútávú környezetvédelmi stratégiáját teljesíteni tudja. Az Európai Bizottság azt tűzte ki céljául, hogy az Unió 2050-re éghajlat-semleges gazdaságra tér át. Ehhez pedig első körben lokálisan kell megtennünk a szükséges lépéseket!

Az elektromos járművekre való áttérés az egyik legnagyobb lehetőség a károsanyag-kibocsátás mérséklésére, ezáltal a fenntartható közlekedés és szállítmányozás kialakítására.

És hogy miért érdemes a kishaszonjárművek terén is az elektromos típusok közül választani a beruházások során?

 

 

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott 100% elektromos kishaszonjárművek mindegyikéről elmondható, hogy kompakt méretüknek köszönhetően kis fordulókörrel rendelkeznek, ezáltal könnyedén és biztonságosan tudnak közlekedni a forgalmas városközpontokban, logisztikai és ipari parkokban, valamint a forgalomtól elzárt területeken. A nagy teljesítménynek köszönhetően a padkák sem jelentenek akadályt, így a parkolás és a gyalogos övezetekben való közlekedés is megoldott, mindez zéró károsanyag-kibocsátás mellett!

Az elektromos kishaszonjárművek a fenntartható mobilitáson túl újfajta vezetési élményt is jelentenek. A könnyed vezethetőség mellett az e-járművekre jellemző dinamikus gyorsulás is a sofőr segítségére lehet. Emellett a csendes üzemmódnak köszönhetően akár a korai órákban is gond nélkül használható a lakóövezetekben.

 

 

A 100% elektromos kishaszonjárművek további nagy előnye, hogy a fejlett fedélzeti elektronikával ellátott típusok optimalizálják az energiafogyasztást és megkönnyítik sofőrjeik számára a megfelelő vezetési szokások kialakítását és elsajátítását. Továbbá a hagyományos járművekkel szemben jelentősen csökkennek a működtetési költségek, így biztos megtakarítást jelentenek a megrendelők számára.

Mivel napjainkban az elektromos kishaszonjárművek használata egyre elterjedtebb önkormányzati és vállalati szinten egyaránt, szerencsére a felszereltséget tekintve is egyre szélesebb választék van jelen a piacon. A különböző kivitelben kapható e-járművek tehát már olyan területeken is helytállnak, ahol korábban csak hagyományos, belsőégésű motorral hajtott gépekkel vagy kézi anyagmozgatással volt megoldható a szállítmányozás, többek között raktárházakban, bevásárlóközpontokban és kertészetekben.

 

 

Ha megismerkedne a Royal-Kert Kft. által forgalmazott 100% elektromos Gastone kishaszonjárművekkel, keressen minket bizalommal!

További tartalmakért kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra!