Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Hol használhatóak elektromos seprőgépeink? Mutatjuk!

5 különböző seprőgép található a kínálatunkban, így ezek felhasználása meglehetősen széles körű.

Létezik szimpla kefés konstrukció, azonban ha vízzel takarítás lenne a cél, akkor erre is van egy megfelelő járművünk. Most pedig nézzük meg, hol hasznosak igazán ezek a négykerekűek.

VÁROSI KÖZTERÜLETEK

Az alapvető felhasználási terepe a gépeinknek az utcák és járdák, hiszen mi mást kellene leginkább tisztán tartani a településeken? Járműveink akár 6-8 órán keresztül képesek járni az utakat, és fáradhatatlanul dolgozni.
Sportlétesítmények

Nincs is rosszabb, mint ha egy félidei szünet után piszkos marad a pálya, és emiatt nem tudnak érvényesülni a játékosok. Electra 2.0 EVOS seprőgépünk kiváló munkatárs erre a feladatra, hiszen teljesítménye 45.000 m2 / óra. Ha felkeltettük érdeklődését tekintse meg ezt az eszközt akció közben is:

Gyakorlatban ez a gép képes egy átlag kosár- vagy kézilabda pályát néhány perc alatt tökéletesen rendbe tenni, és ezután már gondtalanul folytatódhatnak az események.

 

PARKOLÓK

Létezik egy speciális seprőgépünk, amit direkt aszfaltra terveztek. Ez nem más, mint a Maxwind Hydro (terméknév link ide mutasson: https://elektromosan.hu/elektromos-seprogepek/tenax-maxwind-hydro-elektromos-vizes-seprogep ), ami egy különleges készülék, hiszen vízzel tisztít és akár 100 bar nyomással képes üzemelni. Ha ezt a használja, vásárlóit már érkezéskor tiszta környezet fogadja, és nem mellesleg nyáron a nagy hőségben az aszfalt hűtésére is kiváló eszköz.

MŰHELYEK, RAKTÁRAK

Egy műhelyben, ahol akár a nap 24 órájában dolgoznak, melléktermékként rengeteg por és sok más egyéb anyag hullhat a földre. Egy ilyen nagy területen időigényes lenne alaposan kitakarítani hagyományos módszerekkel. Ebben kiváló segítségek lehetnek seprőgépeink, amelyek gyorsan és hatékonyan végzik el ezt a feladatot és nem utolsó sorban zaj mentesen, így nem zavarják a környezetükben dolgozókat.

BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK

Egy bevásárlóközpontban naponta több ezer ember fordulhat meg, így nem kérdés, hogy szükség lehet egy hasznos társra a takarításban. Szerencsére erre a feladatra is van egy kicsi és kompakt gépünk, ami 1350 mm söprési széleséggel rendelkezik. A gép neve Maxwind (terméknév link ide mutasson: https://elektromosan.hu/elektromos-seprogepek/tenax-maxwind-elektromos-seprogep ) és nagy előnye, hogy szinte bárki tudja használni, mert önjáró és csak gyalogosan kell kísérni.

Tekintse meg munka közben:

Reméljük sikerült megfelelően összefoglalni, milyen széles körben is használhatóak seprőgépeink. Ha felkeltettük érdeklődését érdemes igénybe venni ingyenes konzultáció szolgáltatásunkat, így élőben is láthatja mire is képesek igazán ezek a 100%-ban elektromos járművek.