Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Ismerd meg közelebbről a Tenax márkát!

A környezetvédelem átszövi mindennapjainkat, ebből fakadóan rengeteg márka áll ki a öko megoldások mellett, ezzel buzdítva a társadalmat a zöldebb életmódra.

Néhány pozitív történet az üzleti nagyvilágból, ami megmosolyogtatja a szívünk!

A Pela márka megalkotta a világ első 100%-ban komposztálható telefontokját. Sőt megújuló erőforrásokat használnak fel gyártása során.

A Patagonia cég szabadtéri ruhákat forgalmaz. Már 47 éve a környezettudatos üzleti megoldásokért küzdenek innovatívan. Az elmúlt 35 évben árbevételük 1%-át a természet megóvására fordították. Nyersanyagaik nagy részét újrahasznosítják vagy organikusan előállítják, így csökkentve az öko lábnyomukat.

A MUD Jeans szuper megoldást talált arra, hogy ne növekedjen tovább a ruha hulladék. Programjuk során a Náluk vásárolt farmereket vissza lehet vinni üzletükbe és a régi anyag felhasználásával igény szerint újat varázsolnak belőle.

Plusz egy érdekesség:
Papírakkumlátor fejlesztésén dolgoznak a svájci Szövetségi Anyagtudományi és Technológiai Laboratórium (EMPA) kutatói. Ami azért is szuper kezdeményezés, mert a papír és a cink biológiailag lebomlik, így csökkentve a az egyszer használatos elektronika környezetre gyakorolt ​​hatását.

2050-re a lakosság 70%-ka fejlődő városokban fog élni, ami számos ökológiai kihívást fog eredményezni, mint például munkanélküliség, élelmiszerhiány, szegénység. Célszerű időben és minél körültekintőbben felkészülni a városoknak ezekre a helyzetekre innovatív megoldásokkal. A fenntartható városfejlesztési megoldások közül nem elhanyagolható a higiéniai és a takarítási feladatok sem. Ha ezeket a munkákat a lehető leghatékonyabban és környezetbarát módon szeretnéd megvalósítani, akkor ismerd meg közelebbről a Tenax márkát!



Az olasz Tenax márka úttörő a 100%-os elektromos kommunális gépek tervezésében és gyártásában. Első elektromos utcaseprő modelljük 2003-ban került bemutatásra. Ennek köszönhetően 35 éves tapasztalatot és kiemelkedő szakmai tudást birtokolnak. A világon 5 kontinensen és több, mint 42 országban bizonyították be szakértelmüket. Céljuk, hogy fenntarthatobb és élhetőbb hellyé varázsolni a világ elektromos termékeik segítségével.

Kommunális gépeik legfőbb jellemzője, hogy környezetkímélő módon, minimális zajterhelés mellett végzik munkájukat. Továbbá, a Tenax gépek az eltárolt elektromos energiát 90%-os hatékonysággal alakítják mozgási energiává, ezáltal roppant gazdaságos az üzemeltetésük.

A seprőgépek vonzóbbá és élhetőbbé teszik a várost. Ugyanis teljeskörű megoldást kínálnak kisebb és nagyobb városok tisztán tartására nulla környezetterheléssel. Mivel por- és zajmentesek, így senkinek a nyugalmát nem fogják megzavarni.

Megannyi problémára megoldást kínál

A Tenax kommunális gépek egész évben szépítik és tisztán tartják a város minden szegletét. Összegyűjtik és elszállítják a hulladékot beleértve a faleveleket is, megtisztítják az utakat a szennyeződésektől és a gyomok eltávolításában is segítenek. A könnyű manőverezhetőségnek és kompakt mérteknek köszönhetően egyszerű vele a munkavégzés.



Lakóparkok számára is tökéletes választás, ha az ott lakók számára fontos a rendezett, tiszta környezet. Nem is beszélve arról, hogy ezáltal növekszik a biztonságérzet és az életminőség egyaránt.

A Tenax hű társ lesz egész évben a környezet rendben tartásában, miközben hozzájárul Földünk védelméhez!

Források:

https://www.tenaxinternational.com/en/street-sweepers-applications/urban-and-metropolitan/