Tudjon meg többet elektromos járműveinkről!

 

 

Mi az a Green City Mozgalom?

Az éghajlatváltozás és az urbanizáció folyamatosan új megoldásokat követelnek a városban élőktől, hogy fenntarthassák és javíthassák életminőségüket. A közösségi zöldterületek mindig pozitív hatással vannak az éghajlatra, az egészségre és a levegőminőségre.

Ezt tudják a Tenax 100% elektromos kommunális gépei

A környezetszennyezés hatására napjainkban egyre nagyobb figyelmet igényel a környezettudatos életmódra való törekvés. Fontos, hogy nemcsak magánemberként tudunk tenni Földünk védelméért, hanem a mindennapi munkánk során is.

Hol használhatóak elektromos seprőgépeink? Mutatjuk!

5 különböző seprőgép található a kínálatunkban, így ezek felhasználása meglehetősen széles körű.

Mire jó egy elektromos kishaszonjármű?

Mint azt mi is tapasztaljuk, az elektromos járművek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a piacon, benzinmotorral működő társaikkal szemben. Néhány, már sokat hallott előnyei, hogy környezetbarátak, nem szennyezik a levegőt, szinte hangtalanul képesek működni és nem utolsó sorban a fenntartásuk is költséghatékonyabb.

5 zöld megoldás Magyarországon

A jövőben egyre fontosabb kérdés lesz a környezetvédelem és egyre hangsúlyosabbak lesznek a zöld megoldások világszerte. Most elhoztunk 5 hazai zöld megoldást, amiknek köszönhetően egy környezetbarátabb és fényesebb jövő áll előttünk.

Az elektromos kisbuszok előnyei

Történelmi településeink belvárosi területein fontos kellő figyelmet fordítani a szén-monoxid kibocsátás és a zajterhelés csökkentésére. Egy-egy látványosság rengeteg turistát vonz, amivel csupán annyi a gond, hogy sok esetben az emberek autóval közelítik meg ezeket a helyeket. A káros anyagok hatására pedig romlik az épületek állapota.

Mitől zöld egy város?

Képzelj el egy olyan világot, ahol szmogmentes városok vannak, virágzó a zöld ökoszisztéma és kismillióan választják a gyalogos és a kerékpáros közlekedést.

Az elektromos kommunális takarítógép előnye

Napjainkban a környezetvédelem egyre nagyobb szerepet tölt be életünkben. Több száz év alatt temérdek mennyiségű károsodást okoztunk Földünknek, ezért törekednünk kell a környezettudatosabb és zöldebb életmódra az élet minden területén.

Ismerd meg közelebbről a Tenax márkát!

A környezetvédelem átszövi mindennapjainkat, ebből fakadóan rengeteg márka áll ki a öko megoldások mellett, ezzel buzdítva a társadalmat a zöldebb életmódra.

Tudnivalók az elektromos kishaszonjárművekről

Az áru- és személyszállítás terén drasztikus változásra lenne szükség ahhoz, hogy Európa hosszútávú környezetvédelmi stratégiáját teljesíteni tudja. Az Európai Bizottság azt tűzte ki céljául, hogy az Unió 2050-re éghajlat-semleges gazdaságra tér át. Ehhez pedig első körben lokálisan kell megtennünk a szükséges lépéseket!

Mit tudnak a 100% elektromos kisbuszaink?

Jelenleg nagy változás megy végbe a globális mobilitás piacán. Lecserélésre kerülnek azok a belsőégésű járművek amik évtizedekig kiszolgáltak bennünket.